Aktiviteter

I gemenskapen till havs möter du nya ”djup” hos dig själv och andra.

Glädjen och upplevelsen att få ge sig ut i skärgården, dra på för fullt utomskärs eller lugnt och skönt glida fram inomskärs, tycks sätta fart på fantasin och kreativiteten hos de flesta. Dolda förmågor hos kolleger blommar upp när ni löser problem i spännande och annorlunda möten.

Välkommen ombord!

Några förslag på aktiviteter...

En båtfärd i vår fantastiska skärgård där vi landar på en av våra underbara öar och njuter av tillvaron med en medtagen matsäck. När vi ätit klart är det dags för hemfärd i solnedgången.

 

Varför inte kombinera RIB åkningen med ett bastubad ombord på M/S Värmeböljan. Med det sprakande ljudet från den vedeldade bastun och med oändliga vyer genom fönstret är det lätt att hitta lugnet och harmoni.

 

Låt oss placera ut en kock på önskat ställe, för att få skämma bort Er med läckerheter direkt ifrån grillen. Detta görs förslagsvis efter en dag med vattenskidor, wakeboard, kneeboard och andra vattenleksaker.

 

Vad sägs om att duka upp en helt otrolig skaldjursbuffé i Prickhuset på Vinga och avnjuta detta under ledning av våra trubadurer.

 

Kanske hyra båtarna som en time out under en konferens. Vi hoppar av oss lite träsmak i 50-60 knop för att få ny kraft, inspiration och ett mer sammansvetsat gäng.

 

Västkusten bjuder på många möjligheter, detta är bara en början på de äventyr som väntar runt nästa kobbe. Hör gärna av Er så skräddarsyr vi ett åt Er!